Käyttöehdot

Myyjä

Verkkokaupan myyjä ja ylläpitäjä: Tmi Carita Nissinen (jatkossa myyjä)

Verkkokaupan myyjä Tmi Carita Nissinen (ly 2235221-8) pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja , tuotteiden hintoja ja/tai postituskuluja.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä myyjään.

Yrityksen nimi (y-tunnus): Tmi Carita Nissinen, 2235221-8
Kotipaikka: Vantaa

Osoite toimipisteelle: Viertolantie 2-4
Postinumero: 00730 Helsinki

carita.nissinen (se at-merkki) gmail.com

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvaihtoehtoina ovat MobilePay, tilisiirto ja käteinen.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä myyjään.

Toimitus ja toimituskulut

Käytämme tuotteiden toimituksessa useita erilaisia toimitustapoja. Toimitustavat ja hinnat saattavat vaihdella tuotteen painon, määrän ja mittojen mukaan. Kaikki toimitustavat eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa tuotteissa. Suurikokoisten tuotteiden toimitus sovitaan tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat voidaan ilmoittaa tuotteiden tiedoissa. Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.

Peruuttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilaus- tai toimituspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä myyjään ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä.

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

Toimituskulut palautetaan edullisimman toimitustavan hinnan mukaan.

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi tilisiirrolla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään tilille. Mikäli tämä ei onnistu sovitaan toinen tapa maksun palautukselle.

Asiakaspalvelu

Olethan aina yhteydessä myyjään mahdollisissa ongelmatilanteissa.